« terug naar vorige pagina

Spreekuur

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur is op afspraak. Indien u dezelfde dag nog een afspraak wilt, adviseren wij u voor 9 uur te bellen. Voor het goed plannen van het spreekuur zal de assistente u vragen waarom u een afspraak wilt. Dit heet Triage.

Meer tijd

Een consult duurt 10 minuten en is bedoeld voor 1 klacht. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda. Wij kunnen geen afspraken inplannen langer dan 20 minuten.

Huisbezoek

U kunt tussen 8.00 en 10.00 uur een visite aanvragen. Aan een verzoek daartoe kan de arts alleen voldoen indien u om medische redenen niet in staat bent naar de praktijk te komen. Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn, kunt u het beste naar de praktijk komen als uw gezondheid dat toelaat.

Telefonisch spreekuur

Als u de huisarts een korte vraag wilt stellen kunt u hiervoor bellen tussen 8.00 – 10.00u. U hoort dan hoe laat de huisarts u ongeveer terugbelt. Het kan gebeuren dat het spreekuur uitloopt of dat de arts een spoedvisite moet doen. In dat geval belt de arts u op een later tijdstip. Als u een vraag hebt over een probleem dat eerder is besproken kunt u ook een e-consult starten via het patiëntenportaal.

Wrattenspreekuur

U kunt elke dag wratten laten aanstippen door de assistente mits er stikstof op voorraad is. Maakt u hiervoor bij haar een afspraak. 

Uitstrijkjes

Uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek worden door de assistente gedaan. U kunt haar bellen voor een afspraak.