« terug naar vorige pagina

Spreekuur

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur is op afspraak. Indien u dezelfde dag nog een afspraak wilt, adviseren wij u voor 9 uur te bellen aangezien het spreekuur snel vol loopt. Voor het goed plannen van het spreekuur is het nodig dat de assistente weet wat de reden is waarom u een afspraak wilt. Dit heet Triage.

Meer tijd

Een consult duurt 10 minuten en is bedoeld voor 1 klacht. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda. Wij kunnen geen afspraken inplannen langer dan 20 minuten.

Huisbezoek

U kunt tussen 8.00 en 10.00 uur een visite aanvragen. Aan een verzoek daartoe kan alleen worden voldaan indien u om medische redenen niet in staat bent naar de praktijk te komen. Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn, zal er zo veel mogelijk naar gestreefd worden dat u naar de praktijk komt.

Telefonisch spreekuur

Als u de huisarts een korte vraag wilt stellen kunt u hiervoor bellen tussen 8.00 – 10.00u. U hoort dan hoe laat u wordt terug gebeld tussen 10.00 -11.00u. Als u een vraag hebt over een probleem dat eerder is besproken kunt u ook gebruik maken van de Quin-app

Wrattenspreekuur

U kunt elke dag wratten laten aanstippen door de assistente mits er stikstof op voorraad is. Maakt u hiervoor bij haar een afspraak. Op dit moment is er geen assistente en kunt u hiervoor een afspraak bij de huisarts maken.

Uitstrijkjes

Uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek worden door de assistente gedaan. U kunt haar bellen voor een afspraak. Op dit moment is er geen assistente en kunt u hiervoor een afspraak bij de huisarts maken.