« terug naar vorige pagina

L.M. Voorkamp, huisarts

Deze praktijk in Den Haag Benoordenhout heb ik in 2003 overgenomen van dokter Zeilmaker. Mijn huisartsopleiding heb ik in 1999 afgerond. In de tussenliggende jaren heb ik waargenomen in verschillende huisartspraktijken in Nederland en op Aruba. Vóór ik aan de huisartsopleiding begon heb ik gewerkt in het HagaZiekenhuis en LUMC als arts-assistent neurologie. Mijn studie geneeskunde heb ik in Leiden gevolgd, na een afgeronde studie bedrijfskunde op Nijenrode. Sinds september volg ik de opleiding Integrale en Leefstijlgeneeskunde aan de Academy for Integrative Medicine.
Daarom werkt nu dokter van der Krogt twee dagen in onze praktijk.

U kunt van mij verwachten dat ik naar u luister en uw klachten serieus neem. Ik ben met u begaan en probeer altijd tot de kern, de essentie te komen. U kunt een beroep op mij doen wanneer dat nodig is, en daarnaast probeer ik de eigen verantwoordelijkheid te stimuleren.

Omdat ik kwaliteit van zorg belangrijk vind, volg ik regelmatig nascholingen en is de praktijk in 2019 geaccrediteerd door de NHG (zie praktijkaccreditering)

Mijn aandachtsgebieden zijn neurologie, palliatieve zorg, gynaecologie (spiraaltjes plaatsen), integrale gezondheidszorg en leefstijlgeneeskunde.