« terug naar vorige pagina

Spreekuren

Spreekuur op afspraak

U kunt voor het maken van een afspraak de praktijk bellen (070 30 66 022)  tussen 8.00 – 11.00 uur. 

Spreekuurtijden

  Ochtend Middag 
Maandag 8.30-11.00 uur 14.00-16.00 uur 
Dinsdag 8.30-11.00 uur 14.00-16.00 uur 
Woensdag 8.30-11.00 uur 14.00-16.00 uur 
Donderdag 8.30-11.00 uur 14.00-16.00 uur 
Vrijdag  8.30-11.00 uur Enkel spoedgevallen*

Lengte consult

Een consult duurt 10 minuten en is bedoeld voor 1 klacht. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda. Wij kunnen geen afspraken inplannen langer dan 20 minuten.

Huisbezoek

U kunt tussen 8.00 en 10.00 uur een visite aanvragen. Aan een verzoek daartoe kan alleen worden voldaan indien u om medische redenen niet in staat bent naar de praktijk te komen. Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn, zal er zo veel mogelijk naar gestreefd worden dat u naar de praktijk komt.

Telefonisch spreekuur

ALs u de huisarts een korte vraag wilt stellen kunt u dit aan de assistente doorgeven. Zij zal uw telefoonnummer noteren waarna u terug gebeld zal worden. Helaas kunnen wij hier met u geen tijd voor afspreken. Bij drukte kan dit ook na 17.00 uur zijn. Als u een vraag hebt over een probleem dat eerder is besproken kunt u ook een e-consult starten via het patiëntenportaal.

Wrattenspreekuur

U kunt elke dag wratten laten aanstippen door de assistente. Maakt u hiervoor bij haar een afspraak.

Uitstrijkjes

Uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek worden door de assistente gedaan. U kunt haar bellen voor een afspraak.

Annulering 

Annuleren graag uiterlijk 24 uur van tevoren.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij verhindering uiterlijk 24 uur van tevoren uw afspraak af te zeggen. Een andere patiënt kan dan in uw plaats gepland worden. Als u niet afzegt wordt u gewoon verwacht en wordt uw plaats in het spreekuur niet benut. Hiermee gaat onnodig tijd verloren. Deze verloren tijd gaat ten koste van andere patiënten die ook graag een afspraak willen maken. 

Uiteraard kan er sprake zijn van overmacht. Daar hebben wij alle begrip voor.

Een afspraak bij de praktijkondersteuner dienst uiterlijk twee werkdagen van tevoren geannuleerd te worden. Dit zijn namelijk afspraken van 20 minuten tot soms wel een uur, die ruim van tevoren ingepland worden en niet zo gemakkelijk weer ingevuld worden bij late annulering.

Wat gebeurt er wanneer u niet (tijdig) afzegt?

Bij niet opdagen zonder afzeggen krijgt u in uw medisch dosser een aantekening NVZB (niet verschenen zonder bericht). Als u dan een nieuwe afspraak maakt en weer zonder af te zeggen niet op het spreekuur komt, zijn wij gerechtigd het wegblijftarief voor deze afspraak te declareren. Deze kosten worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

Het wegblijftarief is €25 voor een consult bij de huisarts, €50 voor een lange afspraak en €50 voor een afspraak bij de praktijkondersteuner.

 

Praktijkfolder

U kunt een en ander rustig nalezen in onze praktijkfolder die u hier kunt downloaden.